Presentació

L'European Balloon Festival és la concentració internacional de globus aerostàtics més important del nostre país i una de les capdavanteres a nivell europeu. La primera edició es va celebrar l’any 1997 i, des de llavors, s’ha anat organitzant cada any.

El festival té lloc durant la primera quinzena de juliol a Igualada i aplega durant quatre dies (de dijous a diumenge) més d’una cinquantena de globus aerostàtics, amb els seus equips, procedents d’arreu de la geografia i a més de 25.000 visitants.

L’European Balloon Festival és una concentració, una competició, un festival de globus aerostàtics, que reuneix l’aspecte lúdic del vol, la bellesa d’aquest esport i la competició. Al llarg dels quatre dies del festival, el visitant pot gaudir de l’espectacle de veure volar més de 50 globus, participar de les diferents activitats programades o bé enlairar-se en un globus, a la vegada que els equips participants duen a terme diferents proves d’exhibició i de competició.

Els vols es realitzen a primera hora del matí i a última hora de la tarda, ja que és quan les condicions atmosfèriques són millors per volar en globus.

 

EUROPEAN BALLOON FESTIVAL 2017

Igualada, del 5 al 9 de juliol de 2017

Informació públic:
Ajuntament d'Igualada. Tel. 938031950.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.                                                                     

Informació pilots i inscripcions:
Ultramagic. Tel. 938042202.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

         

     

Facebook: Facebook.com/EuropeanBalloonFestival

Twitter: Twitter.com/EBF_Igualada

 

/