Programa de vol 2016

Dimecres 6 de juliol

18.00h Acreditació de pilots participants, al camp de vol

20.00h Recepció de pilots, a l’Ajuntament d’Igualada

 

Dijous 7 de juliol

7.30h Vol de competició “especial premsa”, al camp de vol

20.00h Vol de competició, al camp de vol

 

Divendres 8 de juliol

7.30h Vol de competició ‘El Vol de la Ciutat’. Sortida de globus diferents places i indrets d’Igualada: plaça de l’Ajuntament, plaça de Cal Font, parc de l’Estació Vella, La Masuca, Parc de Valldaura, Estadi Atlètic i Pla de la Massa.

20.00h Vol de competició, al camp de vol

 

Dissabte 9 de juliol

7.30h Vol de competició ‘Fly in’. Pas dels globus per damunt de la ciutat. Diana a Cal Font. 20.00h Vol de competició, al camp de vol

22.30h Gala de lliurament de premis, al camp de vol

23.00h Night Glow i piromusical a càrrec de la pirotècnia Igual, al camp de vol

Diumenge 10 de juliol

7.30h Vol final, al camp de vol

 

A tenir en compte:

El camp de vol està situat a l’Avinguda Catalunya (antiga NII). Coordenades - 41.585672, 1.627397

Els vols s’efectuen a primera hora del matí (7h) i a darrera hora de la tarda (20h), perquè són els moments del dia on les condicions meteorològiques (principalment, el vent) són les més òptimes i estables per volar. En cas de vent fort o de canvis bruscos, hi ha la possibilitat que els vols s’anul·lin per temes de seguretat. En funció de la direcció i força del vent, també és possible que s’opti per traslladar la sortida a un altre punt de la ciutat amb millor condicions. Cal estar atent a les xarxes socials del festival (@ebf_igualada), on s’informarà puntualment d’aquestes incidències en temps real.

El Vol de la Ciutat – El divendres al matí es durà a terme el vol de ciutat, on diferents globus sortiran de places i espais públics. Pots optar per veure l’enlairament del globus en aquests espais, o bé des d’algun indret privilegiat de la Conca.

El Vol Fly in – El dissabte al matí els vols no sortiran del camp de vol, sinó d’un punt situat a 2/3 quilòmetres d’Igualada, segons les condicions meteorològiques del dia. Això permetrà veure els participants sobrevolar la ciutat d’Igualada de ben a prop. Hi haurà una diana instal·lada a Cal Font; un bon lloc per veure passar els globus – coordenades - 41.581160, 1.616955.

 

 

/