15è. CONCURS FOTOGRÀFIC 'EUROPEAN BALLOON FESTIVAL'

15è. CONCURS FOTOGRÀFIC 'EUROPEAN BALLOON FESTIVAL'

L'Ajuntament d'Igualada i l'Agrupació Fotogràfica d’Igualada convoquen el 15è Concurs fotogràfic 'European Balloon Festival', que se celebrarà del 5 al 9 de juliol de 2017. 

 

NORMES DEL CONCURS

TEMA: Que faci referència a les activitats i l'ambient format a l'entorn de l'European Balloon Festival 2017. No seran vàlides fotografies d'edicions anteriors.

PARTICIPANTS: Tothom qui ho desitgi.

MODALITAT:  Fotografies sobre paper amb tècnica lliure.

OBRES: Un màxim de 3. 

La mida de la imatge fotogràfica serà lliure i anirà reforçada amb una cartolina rígida de 30x40 cm. 

IDENTIFICACIÓ: Les obres han d'anar numerades i portar anotat al darrere el títol, nom, cognoms, telèfon, correu electrònic i adreça completa de l'autor i, si escau, el número de soci de la Federació Catalana de Fotografia. 

TRAMESA: Les fotografies s'han de lliurar a l'Oficina del Ciutadà de l'Ajuntament d’Igualada, plaça de l'Ajuntament, 1, 08700 IGUALADA, personalment, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 h,  o per correu certificat, indicant "15è. CONCURS FOTOGRÀFIC EUROPEAN BALLOON FESTIVAL". 

JURAT: Estarà format per tres membres del cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia. El veredicte del jurat serà inapel·lable. 

VARIS: Les obres premiades quedaran en propietat de l'Ajuntament d’Igualada, el qual es reserva el dret de publicar-les, fent-hi constar el nom de l'autor.

Una selecció de les obres participants serà exposada al públic.

 

Aquest certamen és reconegut per la Federació Catalana de Fotografia amb el número 2017/71 i puntua per a l’obtenció de les distincions d'AFCF, EFCF i MFCF.

L'Ajuntament no es responsabilitza de possibles deterioraments o pèrdues d’obres, si bé posarà la màxima cura en llur control i manipulació. El fet de participar en aquest concurs suposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases. Qualsevol problema no establert en les bases que pugui sorgir, serà resolt per la comissió organitzadora. 

 

RETORN DE LES OBRES: Transcorreguts 3 mesos de la cloenda de l’exposició, es tornaran les obres per correu a qui no les hagi recollit a l’Oficina del Ciutadà de l’Ajuntament d’Igualada.

 

PREMIS:

Premi especial Ajuntament d'Igualada a la millor col·lecció de tres fotografies presentades al concurs, valorat en 225 € i trofeu "Ajuntament d'Igualada". 

Hi haurà els premis a obres soltes següents:

1r. PREMI - 200 euros i trofeu  “ULTRAMÀGIC”

2n. PREMI - 150 euros i trofeu “EVENTS”

3r. PREMI – Un vol en globus i trofeu “GLOBUS KON TIKI”

3r. PREMI – Un vol en globus i trofeu “CAMINS DE VENT”

Cada participant només podrà obtenir un sol premi.

 

CALENDARI:

TERMINI D'ADMISSIÓ DE LES OBRES:  22 de setembre de 2017, a les 14 h

VEREDICTE:29 de setembre de 2017

El jurat es reunirà en públic al MUSEU DE LA PELL D’IGUALADA I COMARCAL DE L’ANOIA a les 19 h.

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ I LLIURAMENT DE PREMIS: El 17 de novembre s'inaugurarà l'exposició al Museu de la Pell d'Igualdaa i Comarcal de l'Anoia a les 19.00h i es farà el lliurament dels premis als participants guardonats.

L’exposició estarà oberta fins el 8 de desembre.

Horari: Matins - de dimarts a dissabte, de 10 a 14 h / Tardes – dijous i divendres de 16.00 a 20.00 h / Dissabtes, diumenges i festius, d’11.00 a 14.00 h

 

Ho organitzen:

AJUNTAMENT D'IGUALADA

AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA D'IGUALADA     

Hi col·laboren:

ULTRAMÀGIC

EVENTS

CAMINS DE VENT

GLOBUS KON TIKI

FEDERACIÓ CATALANA DE FOTOGRAFIA      

 

______________________________________________________________________________________________________________________________

FOTOGRAFIES GUANYADORES DEL 15È. CONCURS FOTOGRÀFIC 'EUROPEAN BALLOON FESTIVAL'

PREMI A LA MILLOR COL·LECCIÓ

Autora: MARIA VICTÒRIA PLANAS, de Sitges

colecio1    colecio2    colecio3

PREMIS OBRES SOLTES

1r premi: Autor: JOSEP LLORACH, d'Igualada

1R

2n premi: Autor: CARLOS ANIES, de Sabadell

2N

3r premi:Autor: JOSE PÉREZ OSORIO, de Terrassa

3R B

3r premi: Autor: ANTONI BOIXADORS, de Terrassa

3R

 

/