CA

El cartell de l’edició de 2018 de l’European Balloon Festival s’inspira en la voluntat dels organitzadors de fer que el festival serveixi per posar Igualada al món. Ha estat elaborat pel dissenyador gràfic Roger Costa de la mà de l’estudi Evvo.

El festival estrena web i segueix regalant vols als piuladors

L’organització del Festival posa a disposició de la ciutadania una nova pàgina web de l’European Balloon Festival, totalment adaptable a telèfons mòbils, tauletes i tot tipus de pantalles. El domini seguirà sent el mateix: ebf.cat, i allà s’hi pot trobar tota la informació referent al festival, des del programa d’actes fins al llistat de pilots participants.

Tot i així, l’organització recorda que, per a les informacions de darrera hora, és aconsellable consultar sempre les xarxes socials del festival: Facebook, Instagram i sobretot Twitter, ja que en cas d’haver de suspendre vols per qüestions climatològiques o haver de donar recomanacions específiques per a cada moment, les xarxes socials són més idònies per la seva immediatesa i perquè permeten la interlocució amb els espectadors.

Com en les anteriors edicions, s’utilitzaran les etiquetes #VeigGlobus i #EbfIGD, i d’entre tots els usuaris que hagin piulat o penjat posts, fotografies, o històries amb aquestes etiquetes es farà el sorteig d’un vol en globus per al vol matinal de diumenge.

Quan?

Del 10 al 14 de juliol de 2024

On?

Parc Central d'Igualada

Av. Catalunya, s/n (antiga N-II, al costat de l'hospital)
08700 Igualada (Barcelona)
Coordenades GPS: 41º 35' 9.56" N 1º 37' 33.86" E

Contacte